5 nov. 2009

Prag

Stieg Larsson är populär även i Tjeckien!
Svenskt inslag i Tjeckiskt shoppingcentrum!

Nå, hur sätter man ihop en legobil om alla är styrande??En gammal Trabant som fräschats upp.Vårt hotell som var finare på insidan..... Rummet var fint och bra!!

Lustigt Tjeckiskt hus!!Var på en mycket påkostad och spännande utställning om terrakotta-armén ifrån Kina!!Kollegor som skall äta på en "turistfälla".Inte svårt att se vart Walt Disney hämtat inspiration!!Tjeckisk idrottslektion

Tjeckiska elever. Mycket trevlig skola vi besökte!!"Spacig" Tjeckisk tunnelbanestation!!


En Pilsner Urquell-stol.
Hemma igen och det har tagit några dagar att vara "back in busniness" då jag varit så trött. Veckan i Prag var så hektisk och det hände något från tidig morgon till sen kväll och det är jag inte van vid....

Vi jobbade 8-17 hela veckan och det hela har gått ut på att våra arbetslag skall bli effektivare och vi har gjorde massor av övningar och diskussioner för att öppna våra ögon vad just jag har för roll i ett arbetslag. Bland annat ghorde vi en övning som går ut på att ens personlighet i en grupp testas och det finns fyra huvudtyper i en grupp: initativrik, stödjande, styrande och anayltiker. Man får svara på massa frågor sen förs resultatet övert i ett spiendeldiagram som visar hur just jag ligger till. Jag har min största del i initiativrik och en del i styrande. Dagen därpå genomfördes en samarbetsövning där personer med samma personlighetstyp fick samarbeta med att bygga en legobil (ganska avancerad i massor av smådelar...). Det var tydligt att i en grupp behövs alla typer då det kan vara svårt för personer av samma typ att samarbeta. Jag var obeservatör så jag kan intyga det!!
'
Ni som varit i Prag vet att det är en fantastiskt vacker stad inne i centrum och naturligtvis upplevde vi det också!!

När jag var i Tjeckien så passade jag på att besöka två kennlar: Toomie Trishel och z Uplnku (fullmåne betyder det!!). På z Uplnku fick jag se den snygga världsvinnaren Panther's Ghost Up z Uplnku. Jag väldigt väl mottagen på båda kennlarna och fick en insyn i hur det går till med whippet och hund i almänhet i Tjeckien. jag skriver inte mer här då det förmodligen kommer en ratikel i Whippetbladet??
Mina foton är inte av bästa kvalitet då de alla är tagna med min mobil, tog inte med min "riktiga" kamera.


4 kommentarer:

Susanne Lindström sa...

Det verkar som att ditt besök hos Toomie Trishel var uppskattat eftersom de har skrivit om det på sin hemsida och lagt ut bilder på dig med hundarna! Kul! Satangin June Joke ser väldigt fin ut på deras hemsida! Är han snygg in real life också? Han har ju en hel del Play A While i sig! :-)

Play A While sa...

Han är jättefin Susanne!!!

Inger sa...

Trevligt att få ta del av alla Prag-bilder!
Tänk om min arbetsgivare var lika givmild - här ska vi vara glada om vi får åka till Hjoggböle,ett par mil bort, eller nåt sånt:-)!!

Inger sa...

Glömde!
"JAG ÄR INTE BITTER"(som R Gustavsson skulle ha sagt i T Rickardssons kläder):-))!!!