9 maj 2009

Stämmer detta kan vi lägga ner samhället.....

Läste Aftonbladets Internet-version och läste följande artikel.

Stämmer denna artikel så kan vi väl avveckla hela samhället............???? Om man är arbetslös så skall man inte få ta hand om personliga kriser, utan alltid ställa upp med ett "glatt" leende och ta vilket som helst jobbförslag som givs och tydligen vara redo för att ta ett jobb "24/7", oavsett vad som händer i livet just i den stunden????????? Som fast anställd har alla lagstadgad rätt att vara ledig när ens mamma skall begravas, det måste väl ändå vara en given rätt för alla, oavsett om man är fast anställd eler arbetssökande??

2 kommentarer:

Mona Lindström sa...

Helt sjukt, vart är vi på väg. Stämmer detta då är det helt sjukt. Människor i kris kan väl inte straffas för att de inte har ett jobb i dessa tider. Folk som kommer med sådan förslag har nog aldrig mött på motstånd i livet eller sett människor i svår kris.

hälsningar en uppretad Mona som nästan dagligen träffar folk i kris genom sitt yrke.

Whippeten Nota sa...

Fy va rötet gjort! Iom att jag inte haft så många fasta tjänster så vet jag hur jäkla taskigt och orättvist behandlad man blir. Önskar att beslutsfattande politiker inte bara var överklass utan hade fått prova på att vara mer eller mindre arbetande, så dom kunde få veta hur deras beslut påverkar människor å inte bara att det är ett par rader som ser bra ut på ett papper.

GRATTIS till Rollos cert idag!!!