11 okt. 2009

Play A While Nokia 21 months old


Photo: Mathias Wendt

"Nokia" is by Ch Forgetmenot Flying Star out of Ch Play A While Late Red Autumnhop Ale. Nokia is owned by Jenney Helming. Nokia has won numerous CC:s (CAC) this year and is now waitning to turn two years old, the age a dog in Sweden must reach to win the champion title.

21 kommentarer:

Patience-please sa...

Oh, he is very handsome!

Mona Lindström sa...

Så himla snygg!!!!!

Sagoruna sa...

Och så himla 70-talig husvagn i bakgrunden... Synd att man inte alltid kan styra bakgrunden när man tar ögonblicksbilder. Redigörskan har inte gjort sitt jobb denna gång...

Elin sa...

Är det inte Juni som är mamma till Nokia? :)

Susanne Lindström sa...

Det är lätt att blanda ihop föräldrar, verkar det som! :-)

Play A While sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Play A While sa...

Det är fixat med rätt mamma nu...!!

Nästa gång vi ses Susanne så blir det munligt förhör på whippetstamtavlor så kan du få visa dig duktig!!:)

Jenny,Nokia och Leo sa...

Kan jag också få rätt namn Henrik??
;-D

ps:Du kanske inte skulle döpa dina hundar till så långa o krångliga namn. Nokia är liksom perfekt, kort o bra och behövde inte bytas.

Jenny,Nokia och Leo sa...

O förresten Annelie så är färgerna på husvagnen snygga!!! Rött o beige, precis som vi har i vårt vardagsrum =)Heja 70-tal!

Susanne Lindström sa...

:D

Sagoruna sa...

Och jag älskar när kommentarerna i en blogg spårar ut och lever sitt egna liv och det blir en diskussion som blogginnehavaren inte ens har att göra med (-; Husvagnen är väldigt rätt retro! Det har du helt rätt i Jenney.

Susanne Lindström sa...

Husvagnen ser väldigt snygg ut, men jag tror att den är nyare än 70-tal.

Vi kanske skulle ha döpt Sakari till Gandhi, Samosa, Pakora, Karai, Korma, Sizlar eller nåt. Då skulle det vara enklare att komma ihåg att han är A Passage to India! Ja, vi kommer ju ihåg vad han heter, men man vet ju aldrig med uppfödarn! :D

Mathias sa...

Det är en 78:a, de var ett bra år :)

Play A While sa...

78 var ett bra år. Kiss släppte sitt Double Platinum album och vem minns inte Tomas Magnusssons ryck i sista beckan i skid vm i Lahti när Sverige vann stafetten!!!!

Play A While sa...

Ni är bara avundssjuka då ni förmodeligen skulle döpa er kull till Nalle, Laban och andra fantaisfulla namn...:)

Ursula Andersson sa...

Jag älskar Sagas "riktiga" namn: A Room With A View låter liksom som om hela världen ligger framför en. (Men mitt eget kennelnamn verkar för den delen vara svårstavat, hi hi!)

Susanne Lindström sa...

1978! Det hände förfärligt mycket förutom att fina husvagnar producerades! Björn Skifs vann melodifestivalen med "Det blir alltid värre framåt natten", min första whippet Seeberga Tony Tomfool föddes, tv-serien Hedebyborna börjar sändas, militärdiktaturen i Spanien går i graven, premiär för The Deer Hunter, Ingemar Stenmark vinner den alpina världscupen för tredje året i rad, Israeliska trupper invaderar Libanon, Anarisolyckan i Jämtlandsfjällen då 8 personer frös ihjäl, världens första provrörsbarn föds i Storbritannien, och mycket mer.

För övrigt älskar jag Sakaris namn A Passage To India!

Jenny,Nokia och Leo sa...

å så fick vi oss alla lite intressant historieläsning =) Min lillebror föddes 1978 och det är väl det jag har att bidra med. Själv fyllde jag 3 år och minns inte mycket av året i övrigt.

Angående namn så behöver man inte krångla till det för att det ska bli annorlunda och kul. Se bara på mitt namn Jenny, som med stavningen Jenney genast kändes lite coolare ;-D Såg på en Bassetuppfödares sida som på fullt allvar döpt valparna till Albyl, Bamyl, Magnesyl etc. =) Kommer det in en tredje hund här nångång så lovar jag att den ska heta Treo :)))

Det ska tilläggas att även jag gillar Leos "riktiga" namn. Det var en LÅNG resa på många sätt! (inte bara geografiskt) så valet var klockrent =)

Susanne Lindström sa...

Jenney skulle passa i Star Wars! Mitt efternamn ska jag snart byta ut till Holst. Det gäller bara att komma till skott. Finns det möjligen någon som har ett spännande förslag på nytt förnamn som kan passa till Holst. Kanske Henrik har någon idé? :D

Sagoruna sa...

Tyvärr minns jag inte så mycket från 78 då jag var ett år... Men OS i Calgary -88 det var ett kul mästerskap! Thomas Wassberg, Gunde på 5 milen och vilken stafett! Så grymt spännande det minns jag som igår! Min pappa fyller alltid år ungefär då stafetten körs så hela släkten såg stafetten tillsammans och INGEN utom jag höll på de svenske herrarna så gissa vem som jublade!

Jenny,Nokia och Leo sa...

Suzzane :D