13 okt. 2010

Senaste tiden

Utsikt från hotellrumet i Hamar tidigt lördag morgon
Vikingaskeppet i Hamar, plats för skridskotävlingarna i OS 1994 där Johann Olav Koss dominerade med tre guldmedaljer!

Som jag skrivit om tidigare for jag upp till Norge och lördag var mycket trevlig, var aspirant under Petter Fodstad och vi hade spännande diskussioner och tankeutbyte om de hundar som var anmälda och i lördags var den aktuella rasen greyhound. Så nu är jag klar på greyhound och det är bara en aspiranttjäntsgöring kvar på saluki (om domaren godkänner mig....). Det var mycket spännande att få gå igenom Ch Showline Sporting Step som tydligen leder den så kallade Bamselistan så här långt i år i Norge.
Kom hem trött lördag kväll och har varit lite "ur slag" sen dess men vaknade pigg i morse och har fått tillbaks all energi!:)) Kanske det även beror på att jag fick besked angående min löneförhöjning på morgonen!!:))
Igår när jag och hundarna kom till de lokala motionsspåret satt det en skylt som varnade om älgjakt, så varken jag och några fler motionärer vågade använda spåret utan vi fick hålla oss närmast parkeringen på en 400-metersslinga och efter 40 minuters snurrande kring den var både hundarna och jag ganska uttråkade och åkte hem.... Tydligen så skall de inte vara på plats idag så vi gör ett nytt försök!
Vår lilla whippetdam Busan som blev 4 månader gammal igår har plötsligt förstått att det faktiskt kan vara trevligt att samarbeta med sin ägare och därför passade vi på att fota henne igår och den lilla damen skötte sig exemplariskt, nu skall hon bara förstå att detta skall fungera även på utställning då hon kommer att debutera i Vingåker! Det kanske så att det är jag som är "ringrostig" då det blir andra gången jag ställer ut hund på hela året.....?

Inga kommentarer: