24 apr. 2009

Ett par till flyttar


Så här tyckte valparnas släktingar JUni och Toad att man kunde ligga. Farmor Toad och faster Juni kröp ner i en korg som är framställd till den kinesiska delen av hundfamiljen....
I dag och i morgon flyttar ett par valpar till. Play A While Pippington Park som kommer att kallas Greta flyttar till Stockholm och kommer att bo hos Monica Ferneklint och därmed dagligen möta släktingen Play A While Stockmans (Philip) som Monicas syster Gunilla äger. Greta kommer att återvända till Play A While i framtiden för att ha valpar.

Den ljuvligt söta valpen Java, Play A While Eminant Victorians flytter upp till Dalarna och närmare bestämt Älvdalen och skall bo hos Marie Gustavsson. Dalarna börjar bli riktigt whippettätt nu!!!

Det har varit en mycket trevlig kull att ha hemma då de varit riktigt snälla och att man inte tänkt på att de är sju stycken. De har till och med låtit mig ta sovmorgon då och då!!! Har inte nämnt det förut, men de tre hanarna har båda testiklarna på plats och fick ner dem ovanligt tidigt!!

Inga kommentarer: