17 sep. 2009

Skall man skratta eller gråta??

Läs och häpnas över svenska Anna Anka, gift med artisetn Paul Anka. Jag kan knappt tro att det är sant....

8 kommentarer:

Whippeten Nota sa...

fy f-n så korkat! Bra fråga om man ska skratta eller gråta! Jaja huvudsaken är väl att hon är lycklig?

Susanne Lindström sa...

Men snälla nån! Vilken fantastisk förebild hon är Anna Anka (seriefigur eller?)! Hur oreflexiv, puderpuffig och fjäderfluffig och ute får man vara!? Vilka har råd att vara hemma, anställa en barnflicka och shoppa (och sedan få världens sämsta pension för att partnern ville skilja sig och man själv inte har jobbat mer än tio år av sitt liv)? Jag undrar om ordet klass har föresvävat fru Anka? Nej, man ska aldrig göra sig ekonomiskt beroende av någon annan! Alla år av feministisk kamp får man hoppas inte är helt bortkastat!

Susanne Lindström sa...

Gråta ska man göra!

Inger sa...

Kvinnan har helt klart "missat något i kryp-stadiet":-))!!

Ursula sa...

Jag skäms över att hon är från Sverige ... Hon måste vara en av de mest puckade människorna jag känner till. Till och med Victoria Silvstedt är ju en bättre representant för svenska kvinnor ... Usch. Jag hoppas att det inte blir någon uppföljare, åtminstone inte där fru Anka är med. Hon har redan fått mer uppmärksamhet än hon förtjänar. Jag menar, vad har HON åtstadkommit egentligen?

Ursula sa...

Jaja, en felskrivning blev det tydligen i min förra kommentar... Ett t för mycket.

Anonym sa...

Meningen är nog att människor ska blir irriterade och provocerade över denna patetiska människa.
Hehe..

Mia W

Elin Eklund sa...

Det är ju synd om henne. Det är bara att beklaga hennes tragiska öde som totalt intelligensbefriad. Det får mig att fundera på om hon är helt blåst eller om det handlar om att provocera. Hon lyckas verkligen. Det finns inte ett fikarum som inte har diskuterat henne. Tyvärr...