29 maj 2008

Ditt och datt

Sätter in en bild från Island 2005 som en motpol till det fina vädret och värmen vi har nu. Vi badade i en bäck när det var tio minusgrader i luften!! Det var precis lagom badtemp i vattnet!!



Lille Pius, Play A While Karhu är på besök. Husse och matte är på resande fot i ca 10 dagar och då får han bo här. Bröderna Cato och Kjell har haft jätteroligt i flera dagar men idag har Kjell flyttat till ett nytt hem. Det är alltid jobbigt när valpar som varit kvar så länge som Kjell flyttar då man hinner bli så känslomässigt engagerad, men när han får ett så bra hem känns det lättare! Jag får återkomma med rapporter om Kjells nya liv. Cato ser lite sloken ut nu, men hans mamma Juni tackar aldrig nej till en uppfriskande lekstund och då blir livet ljusare.





I morgon är det friluftsdag på jobbet och i detta fallet är det faktikst en friluftsdag och inte bowling, luftgevärsskytte eller dylikt "som ju ger så mycket luft.... En grupp om ca 10 elever och jag skall ge oss ut på en cykelrunda i byggden och så "exotiska" platser som Öttum, Norra Vånga, Edsvära, Fyrunga och Jung kommer att passeras!!






Håller på och packar för fullt då jag åker bort några dagar och återkommer med intryck från resan efter helgen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka Till i Finland eller ha så skoj! Grattis till Smirres 2a cert. Skoj!!

Mia Westerlund

Anonym sa...

OJOJOJ Stort Grattis till Junis BIS VINST idag i Finland!!!!
Imponerande!!
/Mia Westerlund

P-A Jonsson sa...

Öttum? Min mor har bott i Öttum som väldigt ung. Det är nog på sitt sett en av de mest västgötska orter som finns....