11 maj 2008

Slutet på veckan

Slutet på veckan utvecklades till en trevlig tid. På fredag kväll åkte ett par kollegor och jag in till Vara och restaurangen på konserthuset där kommunen fixade lite ”happening” för de anställda. Vi käkade god mat och tog ett par öl till. Det blev inte så sent då Linda skulle upp tidigt och ställa ut i Larv. Lördag så blev det fortsatt fixande av trädgård, gräset växer så det knakar… Senare på eftermiddagen så for Kjell och jag till finaltävlingarna för att heja på Linda i tävlan om utställningens bästa valp. Får passa på att miljöträna lite när det finns en utställning i närheten, men Kjell tog det mesta med ro!!
Igår kväll anlände gäster för ”natthärbärge”. Två goda vänner anlände med fantastisk god lax som vi hade fixat tillbehör till. Kvällen var så varm att vår ”supé” intogs ute i trädgården och det är ju inte så vanligt en liten bit in i maj. Upp tidigt på söndag för att bege oss till Larv för att ställa ut Memma, men även Junis kullbror Play A While Whitstable Bay Ale, ”Viggo”, som skulle begå sin officiella debut. Domare Petter Fodstad uppskattade honom så mycket att han vann öppna klassen och slutade som tvåa bästa hane!! Ett stort grattis till ägare Ingemar och Ingegerd Gullstam i Karlstad!!
Memma gjorde också bra ifrån sig och stortrivdes i det varma vädret och hon slutade som bästa tik femma. Hade gärna stannat och tittat på grupperna och BIS, men blev så himla trött att jag åkte hem!!

1 kommentar:

Whippeten Nota sa...

Grattulerar till goda Play A While resultat i Larv =) Alltid skoj när det går bra! Våga är lika underbar som alltid :) lätt att koppla av, följsam och läraktig. Tack för en underbar hund!