17 okt. 2008

Veckan - The week

"Rollo" as a youngster at 9 months

Hej och hå vad det är mycket att göra, så någon tid att blogga hittar jag knappast. Arbetet har tagit upp den mesta tiden och så hundarna naturligtvis som behöver sitt!! Det har varit mycket med en grupp indier denna veckan då de är på besök i Vara kommun och vi har spikat ett program för oss när vi åker och hälsar på dem i Indien i november. Det kommer att bli ett mycket intensivt och späckat schema.

Idag på eftermiddagen kör jag till Stockholm då jag skall ställa ut där i morgon. Jag måste upp med tuppen då jag skall ner till Stadgårdskajen och ta emot min pekingese-hane Rollo som nu till slut kommer hem igen efter en tid i Finland där han parat tikar och varit på ett par utställningar.

Håll tummarna för mig på måndag då jag skall ner till Göteborg och inspelning av postkodsmiljonären. Skall göra ett nytt försök att få komma upp i ”heta stolen”.

So much to do at work so hardly any time over for the blog and the dogs wants their ”quality time” as well off course. This week has evolved a lot around a group of Indians currently in Vara municipality and we have decided on a program for us when we go and visit them in India at the end of November.

This afternoon I am off up to Stoclholm and a dog show tomorrow. I have to “rise and shine” very early as I must head down to the harbour very early to meet up with friends from Finland who are brining my Pekingese boy Rollo back home to Sweden. Rollo has been in Finland for a while mating bitches and he has been to a couple of shows.

Keep your fingers crossed for me Monday as I will try to make it to the “hot chair” in the program Who Wants to be a Millionaire.

6 kommentarer:

Susanne sa...

Jag förstår att det är hektiskt, men jag hoppas att det är givande med besöket. Lycka till i Stockholm och, inte minst, i Göteborg! Själv ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Det är mer eller mindre hysteriskt på jobbet så det behövs lite återhämtning (och tyvärr lite tentarättning).

Anonym sa...

Hej Henrik, attans att jag missade din pek i dag, men Jörgen berätta om honom och visade bilder. Och ett stort grattis till championatet idag. Lycka till i Göteborg.

mvh Janet

Whippeten Nota sa...

Super grattis till Championatet och BIR idag till mamsen Juni, hon är en riktig snygging!!! Vi håller även tummarna för att du ska hamna i "heta stolen", lite pengar gör alltid gott =)
"Välkommen tillbaks hem" hälsning till Rollo med ;)

Sagoruna sa...

Stort grattis till Junis championat!!!

Play A While sa...

Tusen tack!!!

Jenny sa...

Jätte grattis!!!!
Lovar att hålla tummarna att du lyckas även i "heta stolen"...