29 dec. 2008

My weight.... - Min vikt.....


Mymlan and me after the morning jog. Mymlan och jag efter joggingturen i morse.

____________________________________________________________________

I was out jogging this morning in fantastic cold winter weather. I realized that I have gained too much weight the last 6 months because I have not trained properly and I have eaten too much that is no good for me….. I have never ever done any new year’s resolutions before in my whole life (what I can remember…) but when I was jogging up a slope and got very tired I decided that I have to lose a number of kilos!! I never write about private things on the blog but will now make an exception to put pressure on myself. I am giving myself a challenge and that is to lose a number of kilos and by the time that my vacation starts (in June) I must be down less than 88 kilos. If you’re interested you´re welcome to follow my weekly update on my current weight and I will step on my scale every Friday. If I for any reasons weigh more that 88 kilos in the middle of June I must offer one of you that read my blog a three course dinner with a luxury twist.

So on Friday I will climb up on the scale for the first time and I know I will be embarrassed to report my weight….

____________________________________________________________________

I morse stack jag ut och joggade med hundarna i det kalla men väldigt vackra vintervädret. Jag kände tydligt att jag har lagt på mig för många kilo de senaste 6 månaderna då jag inte tränat regelbundet och ätit för mycket onyttigheter….. Vad jag kommer ihåg så har jag aldrig avgett något nyårslöfte men nu skall det bli ett för första gången. Jag brukar inte skriva om privata saker på bloggen men nu skall jag göra ett undantag för att sätta lite tryck på mig. Till att semestern börjar i mitten av juni skall jag väga under 88 kilo. Om du har lust så får du gärna hänga med i min viktnedgång då jag ämnar väga mig varje fredag så att ni kan följa min ”kamp” för att gå ner i vikt!! Om jag skulle väga mer än 88 kilo när semestern börjar måsta jag bjuda en av er läsare på en 3 rättersmiddag av det lite lyxigare slaget!!!

Så på fredag är det dags för första vägningen och jag kommer att skämmas för att rapportera min vikt….

9 kommentarer:

Sara och Miki sa...

Heja Henrik! Jag ska också bli av med några extrakilon (små men irriterande!) och börjar 1/1-2009 så mig får du inte bjuda på middag :D Det där fixar du!! Kram från Sara som just kommit från England!

Mona Lindström sa...

Vi hänger på i jakten på viktminskning, tror jag drabbats av senilbulemi. Äter godis som en dåre men glömmer att kräkas. Nej nu ska banne mig en massa kilon bort.

Whippeternal sa...

Här finns en till som måste skärpa sig. Godisintaget den här julen slår allt. Jag har dock ökat på promenaderna med hundarna, men det hjälper föga. I morse bestämde jag nig för att åka skidor i kväll. Tro ni att jag har gjort det? Nej, men på fredag är det dags. Jag måste hitta igen alla prylar och det "orkade" jag bara inte i kväll (det är bekvämt att kunna skylla på mens). Jag har i alla fall varit ute på en långpromenad med hundarna alldeles nyss.

Jag är lite stolt över mig själv. Idag var jag till Överskottsbolaget och köpte grisöron till hundarna och jag köpte inte en enda liten godisbit till mig själv!

Så Henrik, här är en till som hakar på din ambition. Jag kommer inte att berätta hur mycket jag väger (vågar inte ens ställa mig på vågen). :-)

Anonym sa...

Jag har en bättre ide´för garanterad viktminskning - JOGGA hit, så står jag för middagen!!

Kärringen i Byske - "som inte ser ner på marken nå mer":-))!!!

maia sa...

I'm a big adorer of Your breeding work and find it very good that now we can read some personal things here as well. So this is a "real" blog now!
Good luck!

Anna-Carin sa...

Ja Henrik jag följer ditt exempel. Mycket motion och slut på allt godis sen får du gärna bjuda på mat.
kramar

Zahleka sa...

Haha... det kommer att bli dyrt Henrik. Dyrare än när du bjöd mig på julbord efter förra kampen :-)
Lycka till!!

Play A While sa...

Nä du Linda, jag kommer att ro detta i hamn!!! Jag är mer motiverad denna gången och har jag bestämt mig så har jag bestämt mig!!!!!!!!!!!

Elisabeth - Tyresö sa...

Brukar vi inta alla lämna lite nyårslöften till mans i våra hjärnor..,men kanske inte uttrycka dem så väl som nu när vikten är den största boven vi människor tampas med, men vi alla kämpar, på ett eller annat sätt..vi ses till sommaren snyggare o smnalare änn någon sin