16 juni 2008

Glad

att så många hört av sig och saknat att jag inte skrivit så mycket senaste tiden! Det värmer att det lilla jag skriver uppskattas!! Skall försöka återkomma mer regelbundet nu när jag är ledig en längre tid!

1 kommentar:

Susanne Lindström sa...

Kul att se att du är tillbaka i "cybern". Grattis till fina resultat i Sverige och Finland!

Vad roligt att du är uppskattad av dina elever. Det är nog bra med lite stränghet och tydlighet! Förmodligen bidrar det mycket till att de gillar dig.

Den där rottweilerägaren borde rimligtvis bli anmäld och inte få behålla sin hund. Och att hon kommer till dig och tycker att du kan låna ut en hund till tanten är ju hur övermaga som helst. Vad har hon för relation till sin egen hund månntro? Är det en som hon kan byta ut när som helst mot en annan hund?

Ja, ja, nu måste jag återgå till att skriva på min rapport som jag håller på att spy över och som skulle ha varit färdig för typ ett år sedan. Du ska få läsa den när den är klar. Det är den om lärarutbildningar och heteronormativitet. Nyligen kom jag hem från en skogstur med mina hundar. Det är sådant (och sånt här) jag ägnar mig åt när det står "jobbar hemma" på min arbetsdörr! :-)