16 juni 2008

Utställningar i helgen som var.

Vår underbara Rollo med Cert och "buckla" vunnet under Kari Järvinen!


Helgen som gick var i utställningens tecken med två utställningar i Tånga Hed. Första dagen blev Juni tvåa i en stor öppen klass med CK under Pauline Oliver. Dagen därpå blev smått dramatisk för oss som arrangerade då vår domare insjuknade under natten, men Anette Stone ryckte in och dömde valparna och Bobby Paust de vuxna. Ömsom mellan skurar och solsken var det en trevlig tillställning och som vanligt bjöds det på kaffe med dopp i pausen!! Play A While Nokia travade glatt runt ringen och slutade som tvåa i klassen 4-6 månader med ett HP. Juni och Memma tävlade båda i den öppna klassen men Mona Lindström hjälpte snällt till och Memma vann klassen och Juni kom fyra, båda med UK och Memma slutade som trea bästa tik i den stora samlingen tikar!!

Vi fick trevlig rapport från Finland att vår vackra pekingese-pojk Rollo ställts ut med goda resultat och kommer hem till Sverige med ett finsk cert i bagaget!

Stort tack till Mona och Emil för trevlig samvaro hela helgen!

1 kommentar:

Mona Lindström sa...

Det är nog vi som ska tacka för er gästfrihet. Alltid lika trevligt att hälsa på er. Håller med Emil om att det är en bra tradition.
Gissa om Smirre var trött efter helgen, höglöpande tik i huset och häftiga pekar. Det är grejer det!
Hälsningar Mona och Emil