22 jan. 2009

Hörseltest - Hearing test

Var på hörseltest idag. Alla lärare på skolan där jag jobbar blev erbjudna detta och jag kände att jag ville testa då jag själv upplevt att jag börjat höra sämre. Tji fick jag, sjuksköterskan sa att jag hade ovanligt bra hörsel……. Bra, men då undrade jag vad det beror på att jag själv upplever att hörseln försämrats? Det visade sig att jag var inte ensam om att tycka så och även de andra med samma upplevelse hörde utmärkt, så förmodligen handlar det mer om min uppmärksamhet i klassrummet. Det är väl min hjärna som börjar gå lite långsammare……????

Went to get a hearing test today. The staff at the school where I work was offered to do this and I felt that could be good, as I feel I can’t hear as well as I did. But was I wrong?? Yes, it turned out that I was hearing extremely well. A number of my colleagues felt the same way as me and we discussed why we think our hearing is worse although we were wrong?? It probably got to with attention in the class room. Maybe my brain is “slowing down”….???

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Jag har också upplevt att jag hör sämre men efter att ha varit på hörseltest så sa hon som gjorde testet att jag verkligen skulle vara glad över att jag hade sån bra hörsel....jag jobbar ju också i ljudlig miljö...skola/kök...så det gäller att vara rädd om hörseln så man kan höra resten av livet...

Elisabeth Alström sa...

oj då blev jag anonym Elisabeth Alström heter jag!!!! Det var jag som skrev inlägget ovanför..

Whippeternal sa...

Men Henrik, det är nog så att du hör det du vill höra och stänger ute sånt som är ointressant! ;-)

Mona Lindström sa...

Det kallas selektiva öron, faktiskt är det en gåva att ha det, gissa om man måste ha det Johan drar igång och spelar elgittar på övervåningen. Men vilken tur att han inte spelar trummor hemma. Kan tänka mig att man behöver selektiva öron på ditt jobb.

Hälsningar Mona

Play A While sa...

vad kloka ni är!!!